sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Fresh layout, fresh start!

Pitkän miettimisen jälkeen aattelin lähteä kirjoittamaan blogia uudestaan. Edellinen yritys kaatui melkein heti, mut nyt kun on asiat vähän muuttunu, niin jos helpottaisi puhua kaikesta, niinkuin blogin nimi kertoo: kaikesta maan ja taivaan väliltä :)Muutenkin alkaa tulla taas lisäenergiaa, kun kevät vihdoin on alkanu! Mopokausi startattu ja talvitakit heitetty kaapin perälle :)

Pienimuotoisen onnettomuuskierteen takia en oo alkuvuodesta päässyt oikeen paljoa ratsastamaan. Ensiksi meni pari päivää ennen joululomaa polvi, kun tipuin Ellilta ja se astui vasemman polveni päälle. Polvi kipuilikin melko pitkään, ja kipuilee edelleen. Tosin vähemmän :) Kun vihdoin raahasin itseni taas ratsastamaan, tipuin kauniisti Rasmulta ja siinä menikin vasemman nilkan nivelsiteet:
Siinä sitten kepit takaisin käyttöön, pinkillä kipsisiteellä kuljeskelin kaksi viikkoa. Siihen lisättynä sairasloma koulusta, niin sekoaminen on taattu! Päivät meni suurimmaksi osaksi koneella istuessa, tekstaillessa ja puhumalla puhelimessa järjettömän kauan :D Kävin myös vihdoin Junnulla (Mika from Avantgarde) laittamassa hiusvärkin kuntoon ja oon tyytyväinen!



Perjantaina kiipesin taas hevosen selkään! Liityin Idan seuraksi maastoon kiltillä pv-ori Xenalla :) Hieman kokeilin miten nilkka kestää ja kesti ihan mukavasti :) Hetki väännettiin Xenan kanssa kentällä käynnissä ja ravissa. Sitten vaihdettiin Idan kanssa ratsuja ja pääsin kokeilemaan Idan vuokrista, Inkkua. Selkään kiipeäminen ei ollutkaan niin helppoa kun kyseessä on ISO tamma :D Selkään nousun jälkee tein käynnissä vähän väistöjä, kokoamisia ym. Ravissa tahdin säilyttämista ja laukkaa ei hirveästi työskennelty. Sen jälkeen mentiin Idan kanssa kattomaan Millan tunti ja siitä kotiin, pakkaamaan ja Claren iskälle.

Viikonloppu meni rennosti dataillessa. Lauantaina pidettiin taco-ilta ja oli muuten hyvää! Paljon tuli Simpsoneita vahdattua ja naurettiin taas hulluna eräille jutuille. Musiikkia tuli kans ladattua ihan mielettömät määrät.

Huomenna ois tarkoitus raahauta jälleen takaisin kouluun. HUOOOOOH! Nooh, neljä päivää ja 4:n päivän viikonloppu ja lauantaina tulee paljon kavereita meille pienimuotosten kotibileiden merkeissä!

Adios, nyt meen nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti