maanantai 25. huhtikuuta 2011

All sorts of feelings.

Jepa, eli loppuviikko meni aika lepposasti. Keskiviikkona en
 oikeastaan tehny mitään. Taidettiin ollu kyl Claren kanssa TAAS leffassa kattomassa Sucker Punch. Torstaina pääsin koulusta kolmelta, sekin meni aika paljon vaan omissa ajatuksissa. Matikan tunnillaki piirsin pikasesti vaan tämmösen surkimuksen:
Koulun jälkeen hain rahaa äidin töistä lauantaita varten. Siin olikin hiukan ylimäärästä joten kävin ihan muuten vaan kattomassa jotain kivaa paitaa lauantaita varten ja löysin One Waystä ihanan Cheap Mondayn harmaan paidan :) Siitä kuvaa vähän alempana.

Jatkoin siitä kotiin ja oottelin et Clare tulee meille. Siinä sitten hetken kun tsekkailin kaappia löysin lisää rahaa! MITÄ IHMETTÄ! Takasin kaupungille sitten vaan. Ostin ittelleni kiiltoleggingsit paitaan Onlysta, kivan kaulakorun Gina Tricotista ja arskat Glitteristä. Vaihteeks oli mukavaa olla niin ihanalla tuulella, kaiken paskan jälkeen mitä täs on sattunu kaatuu niskaa viimisen kuukauden aikana. Kotona sitten otettiin muutama kuva lauantain asusta:



On vähän huono laatu, kun kamerasta on salama paskana. Ja en laittanu noita kenkiä nilkan takia. Ja ihan hyvä vaan :D








Perjantaina vaan istuskeltiin kotona Claren kanssa leffoja kattellen. Illalla Pauna toi mikit meille ja testailtiin vähä Singstar-taitoja. Suunniteltiin kans seuraavaa päivää ihan innolla. Eipä tiedettykkää kui mahtavaa siit tulikaa!

LAUANTAI- tätä päivää oltiinki jo odotettu aika innolla ;D Herättiin suhteellisen aikasin, kun mun piti  hakea mopo huollosta. Pauna tuli hakemaan mua kotoota ja ajettiin kappelle, missä oltiin jonkun aikaa kun Paunan piti kattella jotain vaatteita ittelleen :) Sen jälkeen ajettiin huoltopaikkaan mihin Pauna jättikin mut. Huollon jälkeen mopo on nyt kulkenu kiltisti sen 55 km/h ja alamäkeen liidettiin se 75 km/h mikä on aika hyvin mun mopolta! :D Hain Claren sen kotoa, kun se meni sinne siksi aikaa kun olin ite kaupungilla. Mentiin siitä meille, pakattiin meikit, vaatteet, juomat ym. mukaan ja lähdettiin ajamaan Idalle kaupan kautta. Sinne kun päästiin, niin pistettiin singstarit kuntoon, meikkasin Idan, Claren, Steffin ja itteni sen jälkeen kun Clare oli suoristanut mun hiukset. Siihen mennessä oli kulunut jo muutama tölkki tyhjään vatsaan. Hyvin alkoi. Sen jälkeen menikin vähän tuhdimmin juomia ja Sarkku saapui. Illan mittaan tuli paljon jotain jätkiä, Pauna ja Satu sinne. Ittelläni ei sitten ookkaan tän jälkeen paljoa muistikuvaa, enkä viittikään rupee kertoilemaan enempää :D MUT KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE!

Sunnuntaina olikin tosiaan tosi mukava herätä realityyn taas. Hirveä olo ja päänsärky ihan mieletön. Mentiin Steffin siskon kyydillä Idalle ja sieltä Jatkettiin Claren ja Sarkun kanssa meidän kautta mopoilla mäkkiin. Sen jälkeen loppupäivä kuluin nukkuessa ja telkkua kattoessa.

Tänään oli niin ihana ilma et mentiin kattomaan Artukaisiin Alue-estekisoja. Otin taas pitkästä aikaa kameran messiin ja kuvailin siinä vähän kaikkea :) Oltiin vielä illemmalla Claren kanssa Rossossa syömässä.

Nyt on superpostaus ohi. Huomenna meen taas ratsastamaan, mist tuleekin taas postaus ja toivottavasti kivoja kuvia!

Lauantai oli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti